Access Bars




Az Acces ahhoz nyújt segítséget, hogy felismerjük, valójában milyen csodálatosak vagyunk, és hogy mi magunk vagyunk a mindenség, valamint, hogy képesek legyünk úgy alakítani az életünket, hogy többek legyünk még annál is, mint amit csak elképzelni tudunk önmagunkról. Hozzájárul ahhoz, hogy változást idézzen elő életünk minden területén.
Amikor hajlandóak vagyunk kiterjedtebb tudatosságból funkcionálni, kitárulnak az ajtók a gyógyulás felé. A tudomány szerint a sejtjeink alakja elliptikusabbá válik, amikor gondolatok, érzések, érzelmek befolyásolják, ami az első lépés az egészség megbomlása felé. A Bar-ok futtatása ezt a sejtekre gyakorolt hatást kioldja, így a sejtek vissza tudják nyerni gömbszerű formájukat, hogy hozzájáruljanak a test jólétéhez.

Az Acces Consciousness eszköze a “Barok futtatása”. BAR-oknak nevezzük azokat a pontokat, energia sávokat, amelyek körkörösen és hosszában helyezkednek el a fejünkön. Ez azt jelenti, hogy a fejünkön lévő 32 pont (Bar) gyengéd érintésének segítségével el tudsz engedni mindent, ami megakadályozza azt, hogy képes legyél elfogadni. Ezek lehetnek korlátozó gondolatok, érzelmek, érzések, szorongások, fájdalmak, ítélkezések, előítéletek, hiedelmek, amelyeket az eddigi létezésed során elraktároztál. Szeretnél ezektől megszabadulni? És képes lenni könnyedén és örömmel fogadni bármit?

A Bárok futtatása egy elképzelhetetlenül gyengéd, megnyugtató folyamat, amely során, erőfeszítés nélkül vagyunk képesek törölni bármilyen hátralátó erőt az élet különféle területeiről, amennyiben készen állunk a változásra.

"Ha képes lennél meglátni, hogy milyen csodálatos a lényed, a személyed és a hozzájárulásod az élethez magához; akkor többé nem lenne semmiféle kifogásod arra, hogy boldogtalan legyél." Gary Douglas