Masszázs oktatás : Lomi-Lomi -NUI



A hawaii emberek bölcsességét őrzi ez a szertartásos masszázs, akik generációról generációra adták át a tudásukat, hitték, hogy a kezeiken keresztül áramlik az isteni áldás.  

A Lomi Lomi –Nui segít felülírni a régi viselkedési mintákat megtartó feszültségeket, valamint új irányból ad energiát, mentális, emócionális és spirituális szinten is alkalmas, tisztításra, erősítésre és gyógyításra.
A tanfolyamon megtanuljuk test érintésén keresztül felébreszteni a valamennyiünkben ott rejlő ősi tudást, melyet a csontjaink, az izmaink tárolnak, s várják a megnyilvánulást.

A terapeuta a navigátor, a segítő e tisztulási folyamban, a zenével összehangolt nagy testfelületet átfogó, folyamatos, néha hintázó mozdulatok, amelyet alkarral, könyökkel tenyérrel végzünk, valamint a tánclépések, adják a kezelés rituális hangulatát.

 A szeretetteljes mozdulatokkal és simításokkal biztonságot, szeretetet, megértést, nyugalmat,  bizalmat,  csodálatos közérzetet adunk a vendégnek, kaput nyitva számára az új irány felé.
Megtanuljuk az érintéssel, a figyelmünkkel az élet leheletét közvetíteni e tanfolyam során.
ALOHA  =SZERETET
 Friss lehelet lehet egy párkapcsolatban is azoknak, akik mint téma iránt érdeklődőként vesznek részt a képzésen, akik úgy érzik kell még egy  szín a szivárványból, egy árnyalat, ami eddig még hiányzott a kapcsolatukból .


A tanfolyam témakörei
Történeti áttekintés
A kezelés célja
Gyógyulás folyamata
HUNA alapelvek
A kezelő felkészülése (öntisztítás, energetizálás)
A masszázs lényege (kivitelezése )  
Indikációja
Kontra indikáció

Képzés ideje: 2 nap 
Tanfolyam díja: 32000Ft
Jelentkezés : Farkas Kata oktató 06 30 285-5424 vagy kfjkata@gmail.com
A tanfolyam elvégzését tanúsítvány igazolja.