Lávakagyló masszázs ( hot -shell )



A lávakagyló masszázs igazi kényeztetés mely a trópusokról érkezett hozzánk.   A  lávakő masszázshoz hasonlóan a hőt használja terápiás célokra. A masszázs ideje alatt igazi, meleg kagylókkal masszírozzuk át a testet, melyeket a Fülöp-szigeteken az őslakosok forma és méret szerint kézzel válogatnak ki, és csiszolnak simára. Minden Lava Shell eredeti, kézzel válogatott Vénusz kagyló.

A hő, ami testet kényezteti - egyszerre forradalmi és ősi - a kagyló belsejéből származik: ásványok, algák, sós víz és esszenciális olajok kémiai egyesülése.
A testkezelést különös hangulatú rituálé övezi mellyel még bensőségesebbé alakul a hatás. A testet energetikai kapcsolódással köszöntjük. A masszázs során kezeljük a teljes alsó végtagi területet, háti szakaszt, felső végtagokat valamint a dekoltázs arc területét is. A kagylók hő hatására képessé válnak a kalcium- karbonát leadására, melyet a bőr a masszázs folyamán felvesz. A kalcium segít a bőr természetes megújulási folyamataiban, feszesebbé és egészségesebbé varázsolva azt, míg a finom meleg nyugtatja testet és lelket.