Metamorf masszázs


A metamorfózis görög szó, átalakulást, átváltozást jelent.
A metamorf masszázs a mindennapi életben, életvitelben, életszemléletben, életkedvben hoz változást, javulást. Ez egy nagyon finom érintéses technika a lábfejen, a kézélen, a koponyán és az arcon. Régen a magyar nép gyógyítói, a sámánok alkalmazták ezt a technikát. A megfelelő helyeken alkalmazott, igen finom érintések visszajuttatják a kezelt személyt a magzati léthez hasonló állapotba, ami által lehetségessé válik, hogy a tudatalattiból kioldódjanak a lelki blokkok. Oldja az előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató emlékeket, a magzati korban és a születés utáni életben kialakult lelki blokkokat.
Rendszeresen végezve segít eltüntetni a félelmeket, gátlásokat, a komor, haragos gondolatokat, a nyomasztó érzéseket, frusztrációkat. Segít nyitottabbá, oldottabbá, életerősebbé válni. megnő az önbizalmunk, az életbe vetett hitünk, életkedvünk, vidámabbak, jókedvűbbek, optimistábbak leszünk. Megnő a jövőbe vetett hitünk is, megváltoznak céljaink, és ezáltal elkezdenek javulni az életkörülményeink is.
A pszichoszomatikus betegségek és tünetek is rendeződnek, mint pl. a gyomorfekély, a tick, a rendszeres végtaggörcsök, kedvezően hat a cukorbetegségre, allergiára, migrénre, depresszióra, szívritmus zavarra, vérnyomás problémákra, izzadásra, szájszagra. Az állandóan hideg végtagok felmelegszenek, megszűnnek az emésztési gondok, ízületi problémák, csont-és fogproblémák, idegbecsípődések, hajhullás, rendszeres megfázás, gyakori torok-és fülfájás. Kontra indikációja nincs, bárkin alkalmazható.

Meglepetés magazin - Varázslatos metamorf masszázs

  
 KATTINTS A TELJES KÉPÉRT!