Lomi Lomi Nui

A tradicionális lomi lomi masszázs mindig imával kezdődik, amellyel egy magasabb hatalom támogatását kérem a gyógyulás érdekében. A lomi lomi terapeuta a masszázs során a tenyerét, az alkarját, az ujjait, a csuklók, a könyökök, egyaránt használja.
Ez egy speciális, egyedülálló masszázs. mely kezdődik a vendég beolajozásával tetőtől talpig .. Nemcsak a feszült izmok és ízületek oldódnak, hanem a belső blokkok is, így a lélekre is gyógyítóan hat. Mindig visszatérő, nagy testfelületet átfogó, folyamatos, néha hintázó mozdulatokkal történik e rituális masszázs . A vendég így tud teljesen kikapcsolódni, saját érzékeit követve teljesen át tudja magát adni a masszázs élvezetének. Ezekkel a szeretetteljes mozdulatokkal és simításokkal biztonságot, szeretetet, megértést, nyugalmat, megelégedettséget, bizalmat, higgadtságot, csodálatos közérzetet adok a vendégnek, talán egy kaput nyitunk az „új" felé. Vendég tudatos, tudatalatti és a tudat feletti része egymással teljes egyetértésben hozza meg a döntést a gyógyulásról, a régi tendenciák és orientációk felülértékeléséről. A Világegyetem - nemritkán minden várakozásunkat felülmúlva - a változást bőségesen megjutalmazza!
Az életenergia ismét folyamatosan tud szárnyalni, a belső és külső blokkok feloldódnak. Több kezelés során a legtöbb fájdalmat és akár a depressziót is lehet csökkenteni. A ceremónia végén a vendég még egy kicsit fekve marad és „kipihenheti" magát hogy könnyebb legyen átlépni az élet  kapuján az új felé.