Lélekmasszázs (Holistic Pulsing)

A lélekmasszázs, Ausztráliából származó, ősidők óta ismert technika. Sikere annak köszönhető, hogy oldja a stresszt, a félelmekből kialakult feszültségeket, a fel nem dolgozott és a tudatalattiban ott szunnyadó korábbi lelki sérüléseket.

Finom, lágy érintéssel masszírozva, ringatva megszólítódik a test, hogy visszataláljon eredeti harmóniájához. Ettől beindul a szervezet saját öngyógyító mechanizmusa, visszatér az életenergia, újult erővel megnő a teljesítőképesség, a vitalitás. Hatására összhangba kerül az egyén önmagával, mely kihat a családi, párkapcsolati, munkahelyi életére egyaránt. Egyszerűen az ember újra jól érzi magát, és boldogságérzettel feltöltve indulhat az újabb mindennapi kihívások elé.

A masszázs útjelző, rámutat mindazokra a bennünk rejlő tartalmakra, amelyek felismerése, tudatosítása és elfogadása révén egyszerűen megtörténik a változás. Amint képesek vagyunk felismerni és elfogadni azokat az oldalainkat, amikről eddig tudomást sem vettünk, egésszé válunk, átéljük az egység élményét, és képessé válunk arra, hogy feltétel nélkül szeressük önmagunkat.

 Life. hu  megjelent cikkből ide illő rész 

Masszázs a testnek, megnyugvás a léleknek - A legújabb masszázstrendek

http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110228-a-legujabb-masszazstrendek.html

A lélek gyógyítója - Holistic Pulsing 

A masszázs technikája Ausztráliából származik, arrafelé ősidők óta ismert: a hagyományok szerint a testet, a szellemet és a lelket egyszerre gyógyítja, és a fel nem dolgozott, a tudatalattiban raktározódó lelki sérüléseket, energiablokkokat is képes feloldani. "A finom, lágy érintések, a ringató mozdulatok megszólítják a testet: aktiválódik a sejtek emlékezete, így a masszázs előhívja a szervezet mechanizmusait.

A ringatás hatására visszatalálhatunk gyermeki énünkhöz, amikor még a teljes biztonság érzése vett körbe bennünket" - mondja Farkas Kata masszázsterapeuta, majd hozzáteszi, hogy a mély ellazulás hatására egyfajta módosult tudatállapot érhető el, amelyben kinyílik a félelmeinket, fájdalmainkat elraktározó tudattalan "kapuja", és felszínre kerülnek az elnyomott, energiaáramlást gátló blokkok. Ha pedig a szervezet energiái a blokkok feloldása után újra tökéletesen működnek, nemcsak az életenergiánk, a teljesítőképességünk nő meg, hanem akár egyes testi betegségeink is meggyógyulhatnak. Sőt: lelkileg újra összhangba kerülhetünk önmagunkkal, és ez a kedvező változás kihathat a családi életünkre, a párkapcsolatunkra, de akár a munkahelyi kapcsolatainkra, teljesítményünkre is. "Az ember egyszerűen újra jól érzi magát, és ezzel a boldogsággal nézhet szembe a mindennapok kihívásaival" - mesél a masszázsról Kata.